top of page
71e5e86d-46e5-4c53-b770-d812d5db4250_20231017_221009_0000.jpg

Lars Daniel Gruvman

Sertifisert Personlig trener, Rehab trener og Kostholdsveileder

Optimal trening hjemme i din egen stue!

Jeg tilbyr skreddersydd trening for å hjelpe deg å nå dine mål raskt og effektivt. Min tilpassede tilnærming tar hensyn til din travle timeplan og gir resultater. Bygg styrke, brenn kalorier og skap den endringen du ønsker – alt fra din egen stue. Velg PT-Hjem for å oppnå målrettet suksess, uten å forlate hjemmet ditt. Kickstart din treningsreise i dag!

PT HJEM

3 måneder binding

14'990,- i mnd.

Gratis Oppstartssamtale

Testing av hvilepuls

Grunnleggende styrketest

2stk PT-timer á 60min pr. uke

PT HJEM

6 måneder binding

Ordinær pris:

12'490,- i mnd.

Gratis Oppstartssamtale

Testing av hvilepuls

Grunnleggende styrketest

2stk PT-timer á 60min pr. uke

3stk Kroppsanalyse

Tilgang til treningsapp

Tilgang til kostholdsbibliotek

sommer24

RABATTKODE:

PT HJEM

12 måneder binding

10'000,- i mnd.

Gratis Oppstartssamtale

Testing av hvilepuls

Grunnleggende styrketest

2stk PT-timer á 60min

5stk kroppsanalyse

Tilgang til treningsapp

Tilgang til kosthold bibliotek

2stk Formtest

Eget ferie program

Hva sier kundene?

Julie.jpg

Julie

Det har vært helt suverent å ha Lars som PT! God oppfølging, gode råd ved behov og masse oppmuntring til mestring - men også hvile og ivaretakelse av egen helse. Møter med et smil og har alltid en lur vits på lager, har følt meg komfortabel allerede fra første oppstartsamtale☺️ Tilpasset også trening utfra mine mål, mitt tidsskjema i forhold til jobbturnus og hvordan jeg best trener og oppnår ønsket resultat.

Bilde av Kathrine Skansen

Kathrine Skansen

Jeg har hatt gleden av å trene med Lars i over ett år, og det har vært av de beste investeringene jeg har gjort for helsen min. Takket være treningsøktene våre har jeg gjenfunnet treningsgleden som lenge var borte, og overvunnet frykten for visse øvelser på grunn av en tidligere kneskade. Lars har vært med på alt fra oppturer til nedturen, og gjort det mulig for meg å oppnå personlige rekorder både på treningssenteret og utenfor. Lars har en god evne til å tilpasse treningen etter behov, ønsker og mål – og jeg er takknemlig for innvirkningen han har hatt på min treningshverdag. Så dersom du er på utkikk etter en personlig trener, vil jeg sterkt anbefale Lars. Han er ikke bare en dyktig og engasjert PT, men en fantastisk person å ha som motivator på treningsreisen.

Logo for Gruvman PT & Coaching

Birgit Johnsen

Det å trene med Lars har vært hyggelig, jeg har rett og slett blitt bortskjemt når det kommer til tiden vi bruker. Han har hjulpet meg med balanse og tilrettelagt treningen på en sånn måte at jeg har blitt sterkere, uten egentlig å kjenne så mye på stølhet og andre treningsrelaterte smerter.

bottom of page