top of page

Ofte stilte spørsmål

HVEM KAN HA PT?

Å ha Personlig trener er for alle. Du trenger ikke å kunne noe som helst om trening, det er min jobb. Samtidig kan du være idrettsutøver på høyt nivå som søker de 0,2% forbedringene.

KAN JEG BESTILLE EN "PRØVE TIME"?

Selvfølgelig! klikk på "bestill time" nedenfor.

Her kan du velge mellom alle Rapidas sentere i Bodø. Velg senter, og finn det tidspunktet som passer deg i kalenderen min. Håper vi sees!

HVA KOSTER DET FOR PT?

Det kommer an på hvilket tilbud du ønsker å benytte.

Jeg tilbyr først og fremst PT-timer hos Rapida, men har også  to andre PT-tjenester.

 

PT-timer - Her trener vi på et av Rapidas sentere.
For å se priser på PT-timer trykker du på "PT-timer".


Onlinetrenings coach - Se beskrivelse på høyre side.
For å se priser på Online Coaching trykker du på "Online Coaching".

​PT-Hjem - Dette passer for deg som ikke ønsker å trene på egenhånd, men samtidig ikke ønsker å trene på senter. Trykk på "PT-Hjem" for priser.

HVA ER ONLINE COACHING?

Online Coaching fungerer litt som å ha en PT på senter.
Den største forskjellen er at du trener på egenhånd. Dvs. Vi har en videokonsultasjon for å kartlegge dine behov. Videre kjører vi noen tester også lager jeg et opplegg som passer deg, og viser deg hvordan du bruker appen. Så kommer din jobb. Å gjennomføre treningene til angitte dager.

 

Du vil få en ukesrapport som skal fylles ut hver fredag, og vi har et videomøte hver mandag hvor vi går igjennom ukesrapporten, ser på teknikken på de øvelsene dette er nødvendig, og legger en liten plan med fokuspunkter for kommende uke. 

Skulle du ha spørsmål underveis, har du mulighet til å sende meg en melding , som jeg selvfølgelig svarer på innen 24timer.

bottom of page