top of page

Hva gjør en personlig trener?En personlig trener ser hvor god du er til å trene, at du løfter nok og har god nok kondisjon!


Det er litt den følelsen jeg får når folk kommer til meg for første gang. De har en frykt for at jeg skal dømme de. At de ikke er gode nok, og at jeg på en eller annen måte bare vet at de spiste to melkerull i helgen.


Heldigvis er det ikke sånn det er. Kommer du til meg på en PT-start time, kommer jeg til å stille en del spørsmål om hverdagen din, dine treningsvaner og kanskje også kostholdet ditt. Dette gjør jeg ikke fordi jeg ønsker å se om mine fordommer stemmer, tvert imot. Jeg spør deg fordi jeg vet, at jeg ikke har noe som helst grunnlag for å vite noe om deg. Min eneste måte å få vite noe om deg, er ved å stille spørsmål.


Mitt syn på de som kommer på Pt-start time er beundring. Uavhengig av din bakgrunn og grunnen til at du er hos meg, så har du tatt steget. Du har trosset usikkerheten ved å gå til en personlig trener for første gang. For noen er dette antagelig noe av det skumleste de noen gang har gjort.


Mitt mål som personlig trener er å hjelpe deg med å nå dine mål. Hva målet er, vil selvfølgelig diktere hvordan vi kommer til å jobbe, men også om akkurat vi kommer til å jobbe sammen. Med det mener jeg at det er felter jeg er god på, og felter jeg ikke er like god på, som andre personlige trenere kanskje kan hjelpe deg med på en bedre måte. Dette er en av grunnene til at denne samtalen er viktig.


Samtalen forteller meg også om det er øvelser vi må holde oss unna, eller øvelser vi må ha med. Om en øvelse må gjøres litt annerledes for at du skal kunne gjøre den smertefritt. Skulle du ha helt spesifikke mål, vil dette styre hvordan treningsøkten kommer til å se ut.


Når det kommer til selve treningsøkten, gjør jeg jobben med å legge opp treningsprogrammet for deg, dvs. når du trener med meg så trenger du bare konsentrere deg om å utføre øvelsen. Jeg passer på at du gjør riktige øvelser, har riktig vekt, riktig antall repetisjoner og set (runder). På denne måten sørger jeg for at du får fremgang, så lenge du møter til timen og legger ned innsatsen.


Jeg håper dette er med på å gjøre det å jobbe med personlig trener litt mindre skummelt, og kanskje til og med gjør at du hvertfall har lyst til å booke en pt-start time, så du ser hvordan jeg kan hjelpe akkurat deg!


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page