top of page

Hva er en Personlig Trener?

Ofte får jeg høre “ojj! da er du sikkert i god form”, når jeg forteller at jeg er personlig trener. Det er nok en misoppfatning at alle personlige trenere er godt trent. Selvfølgelig er det mange som er det, men det er også mange som ikke ser ut som greske guder og gudinner.


Jeg tror mange har en oppfatning av at en personlig trener, er noen som har brukt veldig mye tid på treningssenteret. Selv om dette helt sikkert stemmer i noen tilfeller, tror jeg ikke det er hovedgrunnen til at folk i dag velger å bli personlige trenere.


Før jeg ble personlig trener, var jeg kickboxing instruktør, og har hatt gleden av å jobbe med utøvere på flere nivåer. Fra mosjonister, til utøvere som presterer i verdenstoppen. Grunnen til at jeg nevner det, er gleden det ga meg å se deres glede, når det går opp for dem hva de egentlig har gjort. Når det går opp for de at de har gått fra å være helt ukjent med idretten, til å bli en av landet, europas eller verdens beste utøvere.


Andre personlige trenere har kanskje funnet yrket gjennom ekstrem vektnedgang, å være styrkeløfter, fitnessutøver eller er svært opptatt av kosthold. Felles for de fleste av oss er ønsket om å hjelpe andre til en bedre hverdag.


Selv brenner jeg for å hjelpe mennesker via rehabiliteringstrening. Det betyr at når du har en vond skulder, eller kanskje det som er mest vanlig, korsryggssmerter, så kan du komme til meg.


Når du kommer til meg, setter vi oss ned å prater. Dette fordi det er en god måte å bli kjent med din smerte, uten å dra deg gjennom øvelser som kan være smertefulle. Jeg kommer til å stille spørsmål som, når oppstod smerten? kan du vise meg hvor det gjør vondt. Hvordan føles smerten?

Hensikten er å kartlegge hva som kan være årsaken til smerten, og om det er sannsynlig at jeg kan hjelpe deg, eller om du må til en lege/manuelterapeut.


Det som er viktig for meg er at du skal føle deg trygg. Mitt mål er ikke å få flest kunder og tjene mest penger. Mitt mål er å sørge for at du får den hjelpe du trenger. Uavhengig om det er jeg som kommer til å hjelpe deg på veien.


Derfor vil jeg oppfordre deg til å ta kontakt!


18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page